Fevziu: Rama dhe Meta pragmatistë, për interes edhe do putheshin

Gazetari Blendi Fevziu i quan Edi Ramën dhe Ilir Metën pragmatistë, të cilët sa kanë akuzuar njëri-tjetrin, aq edhe kanë bërë kompromise.

“Rama dhe Meta kanë lëshuar aq shumë akuza sa asnjëri në Shqipëri nuk ka shkëmbyer me njëri tjetrin dhe Rama dhe Meta kanë bërë aq kompromise të çuditshme se askush në Shqipëri nuk ka bërë me njëri-tjetrin. Kështu që nga ky aspekt nuk marr të mirëqenë asnjë nga deklaratat e tyre, asnjë nga momentet e tyre nervoze, apo të dashurisë.

I njoh shumë mirë të dy, e di që janë njerëz aq pragmatistë, saqë do t’i nxirrnin dhëmbët e do të kërconin njëri-tjetrin, po aq do përqafoheshin e do putheshin po të ishte interesi. Kështu që sa i takon deklaratave është mirë as mos i marrin në konsideratë.”, tha Fevziu në News 24.