Grenell jep dorëheqje nga Departamenti i Shtetit në SHBA, por jo nga posti si i dërguar special për dialogun Kosovë-Serbi

Richard Grenell ka dhënë dorëheqje nga posti që kishte në Departamentin e shtetit amerikan. Lajmin e konfirmoi vetë zyrtari i lartë amerikan përmes rrjeteve sociale.

“Sot unë zyrtarisht dhashë dorëheqje nga Departamenti i Shtetit. Presidenti Trump më ofroi një dhuratë larg Kryetarit tim të Kabinetit. Sekretarët e kabinetit “Duke vepruar” nuk marrin karrige, por Presidenti Trump donte që unë të kisha timen sepse, siç tha ai, “Ju jeni Sekretari i Parë i Kabinetit dhe është një çështje e madhe”, shkruan Grenell, i cili vijon të mbajë postin e të dërguarit special për dialogun Kosovë-Serbi.