Harron apo është e qëllimshme? Gigi Hadid shfaqet e pa depiluar

Momentalisht është një nga modelet më të komentuara në bot, me trup me forma të mrekullueshme, dhe me tipare shumë të rregulla të fytyrës, bëhet fjalë për Gigi Hadit.

Por pas kaq shumë komentesh pozitive, për modelen janë thanë fjalë jo të mira.

Në një reklamë që ka bërë për revistën “Love” Hadid shfaqet e veshur me rroba sportive që duket sikur i përshtatet sportit të boksit, por ajo që vihet re është se ajo nuk është depiluar në zonën  sqetullave.

Nuk dimë të themi nëse kjo është bërë me qëllim nga modelja apo ajo ka harruar, por dimë të themi që ka tërhequr një vëmendje të madhe.

 

Video by thelovemagazine from New News on Vimeo.