Ironia e gazetarit Artan Hoxha për Ilir Metën: Kel Balili u shkri së qeshuri

Gazetari Artan Hoxha ka ironizuar zgjedhjen e Ilir Metës në krye të shtetit. Ai përmend në një status të tijin edhe emrin e të shumëkërkuarit, Klement Balili, i cili pak herë është lidhur me emrin e Ilir Metës.

“A e mbani mend si i tha Krajli Serbisë, Hamza Kastriotit te filmi “Skënderbeu”…”Dhe çakejt ndër male do qeshin me ty”… Ndersa Kel Balili është duke u shkrirë së qeshuri që tani. Kampionati vazhdon, kjo ishte thjesht ndeshja e radhës”, shkruan Artan Hoxha.