‘Kunatat’ bëjnë djemtë e tyre shokë, Dani dhe Arbori shijojnë momentet bashkë

Jonida dhe Romeo bashkë me Borën dhe Donaldin janë duke shijuar bashkë pushimet, ndërsa Bora de Donaldi ende se kanë pranuar se janë bashkë.

Megjithatë katërshja nuk i kursen fotot dhe monentet e bukura teksa i ndajnë ata me fansat në Instagram.  Bashkë me ta në jug janë dhe djali i Borës, Arbori e djali i Jonidës, Dani. Të dyja djemtë i kanë më bashkëshortët e parë.

Duket se dy djemtë kanë krijuar miqësi këto ditë dhe Jonida ka ndarë një video mjaft speciale, teksa ata të dy përqafohen. Këto pamje nuk kanë emocionuar vetëm Jonidën dhe Borën, por me siguri edhe ndjekësit e tyre.