Kush janë anëtarët e festivalit më të ri në “Top Channel”

Së shpejti në “Top Channel” do të nisë festivali i ri që është pasuesi “Top Fest”. Ky projekt i ri në këtë televizion quhet “Jeho” dhe tashmë është bërë publike që kanë nisur edhe përgatitjet.

Festivali “Jeho” do të transmetohet në ekran për tre muaj rresht, çdo të dielë dhe çdo punatatë do të marrin pjesë 4 deri në 5 artistë të cilët do vihen në garë me njëri-tjetrin e që do vlerësohen nga një juri profesioniste.

“Neës31” bën të ditur se pjesë e jurisë së këtij festivali do të jenë 3 personazhe të njohur, Kledi Bahiti, Elgit Doda dhe Megi Pojani. E ndërsa spektakli do të prezantohet nga Fjoralba Ponari.