“Loriku është më i bukur se ti”, si i përgjigjet Monica fansit

Monica Ercoli Cana, është bashkëshortja e ish-kapitenit të Shqipërisë, Lorikut. Ajo është bërë mjaft popullore për shqiptarët dhe ka fituar mjaft ndjekës në Instagram.

Shpesh herë, ndjekësit i shkruajnë në Instagram në opsionin “Ask me” dhe e pyesin për marrëdhënien me Lorikun. Monica ka filluar të flasë dhe shqip dhe në të shumten e rasteve i kthen përgjigje në shqip.

Sot, një ndjekës i ka shkruar se Loriku është më i bukur se ajo dhe Monica e ka marrë me sportivitet duke i thënë se e di këtë gjë.

“Loriku është më i bukur se ty, më fal,”- shkruan fansi.

Ndërkohë, Monika i kthen përgjigjen duke i thënë:

“Po, e di!”