‘Mbrojtësit e Teatrit’ dhe ‘Banorët e Astirit’ i bashkohen protestës

Kreu i PD-së mbrëmë iu ka bërë thirrje “Mbrojtësit e Teatrit” dhe “Banorët e Astirit  t`i bashkohen protestës së opozitës.

Ndërsa sot, të dy grupimet i janë bashkuar protestës, të cilët rezistojnë prej shumë kohësh për të mbrojtur kauzat e tyre.  Banorët e veshur me jelekë portokalli dhe me vuvuzela, kanë marshuar drejt bulevardit. Ndërkohë, mbrojtësit e tetarit me pankarta dhe me banderolë i janë bashkuar protestës.

Liderët e opozitës, aleatët, qytetarët dhe grupime të ndryshme janë nisur drejt kryeministrisë.