Moderatorja e njohur: Kush janë dy heronjtë e Alvinit, gazetaria sot shënon ditë kalendarike  

Moderatorja Sonila Meço ka ngritur lart rolin dhe kontributin e dy gazetarëve për rastin e Alvin Berishës, i cili sot është i lirë pas 5 vitesh në kampet e ISIS.

Sipas gazetares, e cila këtë rast e ka trajtuar edhe në emisionet e saj ‘Tempora’, Luigi Pelazza e Taulant Kopliku, janë gazetarët-heronj të emisionit investigativ ‘Le Iene’ në Itali.

Pas lirimit të vogëlushit 11-vjeçar, Meço shkruan se gazetaria sot shënon ditë kalendarike në historinë e saj.