Napoli si Kukësi në Shqipëri, gjobë shqiptari se… foli!

Lojtari i Maqedonisë dhe i Napolit, Elijf Elmas, ka thyer heshtjen për shtyp të presidentit De Laurentiis dhe tashmë rrezikon një gjobë që prej shifrën 50 mijë euro.

Hysaj e pësoi i pari kur kohë më parë foli për mediat në Shqipëri pa autorizim të klubit dhe që nuk ishte kohë heshtje për shtyp.

“Napoli është një skuadër me cilësi, përveç futbollistëve të caktuar. Cilësia mesatare është shumë e lartë dhe Napoli është një nga skuadrat më të mira në Itali.

“Për çdo ndeshje luajmë për tri pikët dhe do të jetë kështu edhe ndaj Milanit. Shpresojmë të kthehemi të marrim tri pikët që janë të rëndësishme “, u shpreh Elmas për Vecer Press.