Në prag të zgjedhjeve, dy senatorë amerikanë vizitojnë sot Kosovën

Në prag të zgjedhjeve të 6 tetorit, dy senatorë amerikanë vizitojnë sot Kosovën.

Senatorët Chris Murphy dhe Ron Johnson, do të mbërrijnë sot në Prishtinë dhe pritet të zhvillojnë disa takime me faktorët politikë të Kosovës, përfshirë presidentin Hashim Thaçi dhe pjesëtarët e shoqërisë civile.

Vizita e tyre në Ballkan vjen pak ditë pasi sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo emëroi zëvendës ndihmësin e tij Matthew Palmer si Përfaqësuesin e Posaçëm për Ballkanin Perëndimor.