Nën yje

Fëmijë në Karaçi të Pakistanit, të ulur nën flamujt e Argjentinës dhe Brazilit, dy vende pjesëmarrëse në Kupën e Botës-Rusi 2018.

Fotografia: AFP/Getty Images