Nesër ndërron ora, nis llogaritja verore e kohës

Kujdes! Nga nesër, nis llogaritja verore e kohës, duke bërë që ora të shkojë 60 minuta përpara.

Kjo do të thotë se nesër do të zgjohemi një orë më herët.

Ora pritet të ndërrohet zyrtarisht në orë 02:00, atëherë kur akrepat kalojnë 60 minuta para duke shënuar 03:00.

Ora ndryshon dy herë në vit që prej vitit 1981, një herë në fund të marsit dhe të dielën e fundit të tetorit kur llogaritet ora dimërore.