Ngjarjet në Elbasan/ Furtunë në polici, Çako shkarkon 12 drejtues: Të paaftë

Drejtori i Përgjtihshëm i Policisë së Shtetit Haki Çako ka vendosur më të fund të reagojë pas ngjarjeve të rënda kriminale të ndodhura në Elbasan.

Në një dalje për mediat, Çako njoftoi shkarkimin e 12 drejtuesve dhe punonjësve të drejtorisë së Policisë Elbasan.

Duke ju referuar aksionit të 18 shtatorit ku u godit makina e një drejtuesi të lartë të policisë së Elbasanit, Çako tha sjelja e policisë solli dështimin e aksionit të policisë ndërsa e ka cilësuar si shokues qëndrimin që u mbajt nga ana e punonëjsve të policisë të pranishëm në aksion. Sipas kryepolicit strukturat drejtuese dhe operuese në Elbsan u treguan të të paafta për të përballuar situatën.