Një ndër këngëtarët më të dëgjuar në botë, Ed Sheeran ngelës në muzikë

Ed Sheeran është një ndër këngëtarët më të dëgjuar në botë. I famshëm në çdo cep të globit dhe i adhuruar nga fanset, me 150 milionë kopje të shitura të albumeve muzikore dhe me një pasuri prej 160 milionë paundësh, këngëtari britanik ishte ngelës në muzikë.

Publikimi i dokumentit u bë nga “Daily Mail”.Ed ishte student në “Academy of Contemporary Music”, në Guildford, Surrey, në vitet 2009-2010, kur dhe e la shkollën.

Një vit pasi ai la shkollën, debutoi me këngën “The A Team”, e cila u rëndit e treta në klasifikimet britanike.

Sheeran është shembulli më i mirë se kur ke talent dhe vullnet për të punuar, nuk mund të bëjë diferencën një notë e keqe e marrë në shkollë.