Një nga të veshurat më bukur në “Golden Globes”, nga stilisti shqiptar

Mbrëmë është zhvilluar ceremoni e ndarjes së çmimeve të “Golden Globes”. Si çdo vit, veshjet e vipave dhe aktorëve u diskutuan shumë dhe mediat në gjithë botën kanë bërë dhe renditjen e tyre për të veshurit më bukur e më keq.

Modelja Iskra Lawrence ishte një nga të veshurat më bukur dhe gjejeni se kush e ka veshur: Valdrin Sahiti.

Ajo  shfaq me dy fustane të stilistit shqiptarë në “Golden Globes”.

I pari ishte një fustan sateni me ngjyrë bojëqielli, ndërsa i dyti ngjante me një fustan princeshash me fruda nga koka te këmbët.