Flash News

KRYESORE

‘Nuk kam punuar 4 vjet për t’ua futur të tjerëve’/ Tahiri përgjigjet për materialet shantazhuese: E turpshme

‘Nuk kam punuar 4 vjet për t’ua futur të

I pyetur nga gazetarët në lidhje me zërat se ish ministrit ia rrëzuan akuzat e rënda për shkak se ai kishte materiale shantazhuese, Tahiri u përgjigj se kjo është fyese për figurën e tij.

Ai u shpreh se ata që mendojnë të tilla gjëra e kanë bërë vetë këtë dhe mendojnë se e bëj edhe unë, duke përmendur kërcënimet ndaj gjyqtarëve dhe prokurorëve.

“Keni kaq kohë që abuzoni duke thënë se kam materiale për të kërcënuar të tjerët, a thua se unë kam punuar 4 vjet për t’ua futur të tjerëve.

Është fyese për mua të mendohet se kam bërë diçka të tillë. Ata që e mendojnë këtë e kanë bërë vetë dhe mendojnë se e bëj edhe unë. Ju e dini se si i kanë kërcënuar gjykatësit dhe prokurorët”, tha Tahiri.

Ditari politik

Të fundit