Përshëndetje zonjash

Gruaja e presidentit francez Brigitte Macron dhe bashkëshortja e presidentit kinez Peng Liyuan përshëndesin turmën, teksa po vizitonin Teatrin e Operas në Paris, Francë.

Foto: Martin Bureau / REUTERS