Flash News

POLITIKOFF

Pas arrestimit të tij në Rumani së bashku me vëllain, reagon për herë të parë Andrew Tate në Twitter

Pas arrestimit të tij në Rumani së bashku me vëllain, reagon

Një muaj më parë, sistemi rumun i drejtësisë arrestoi një nga personazhet më të diskutueshme të medias online, Andrew Tate. Sipërmarrësi dhe vëllai i tij u arrestuan pasi dyshohet se ishin përfshirë në trafikimin e qënieve njerëzore. Deri më tani, të dy qëndrojnë në paraburgim me refuzimin e ankesës së tyre për lirim. Ekipi ligjor i Tate vazhdon të luftojë për të përmirësuar kushtet e tij ndërsa hetimi vazhdon, dhe tashmë dihet se Tate tani mund t’u dërgojë email ndjekësve të tij nga burgu.

Në fakt, vetë Tate e konfirmoi këtë në llogarinë e tij në Twitter:

Më në fund po më lënë të marr e-mail. Ju mund të më dërgoni letrat tuaja.

Më pas ai shkroi një letër me titull ‘Email-i im i parë nga burgu’, në të cilën ai përshkruan se si është qelia e tij dhe si po i kalon ditët që kur u arrestua së bashku me vëllain e tij. Sipas fjalëve të Tate, burgimi i tij është “i padrejtë” dhe pavarësisht përpjekjeve të tij, nuk mund ta “mposhtin”.

"Ata po përpiqen të më godasin. Të hedhur brenda një qelie pa dritë. Buburrecat, morrat dhe çimkat janë miqtë e mi të vetëm gjatë natës. Kur rojet më sjellin dhe nga salla e gjyqit, unë qëndroj absolutisht i respektueshëm. Ata përpiqen të shprehin urrejtje në zemrën time. Respekti im absolut për të gjithë rreth meje është akti im i rebelimit absolut. Ata nuk mund të më mposhtin. Rojet e dinë se jam i pafajshëm. Ata e dinë se kjo është e padrejtë."

Më vonë, Tate thotë se ai mbetet “shumë i respektueshëm” pasi forcat e sigurisë e çojnë atë drejt në qeli nga “salla e gjyqit”.

"Gardianët e mi të burgut po kryejnë detyrën e tyre, ata kanë familje për të ushqyer. Në kohë vështirësish, mos harroni sjelljet tuaja. Ata po përpiqen të më ndryshojnë mendjen e hekurt me burgim të padrejtë.  Ata shohin se unë kurrë nuk do të ndryshoj dhe do ta respektoj vendosmërinë time. Ju lutem dhe faleminderit qëndroni me mua në çdo kohë."

Të fundit