Pranon Vangjush Dako: Kam qenë student me pesa

Kreu i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako ka pranuar publikisht se në kohën kur ishte student ka qenë i një niveli aspak të mirë.

Gjatë një takimi me studentë të Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës ka pranuar publikisht se ishte student me pesa.

“Nuk kam qenë me dhjeta, kam qenë student me pesa. Kur jam bërë kryetar bashkie, kam qenë biznesmen i suksesshëm”, mësohet të tjetë shprehur Dako, në takimin ku mori pjesë edhe ministri i Brendshëm, Sandër Llesaj. Ky i fundit u prit me protesta nga të rinjtë e FRPD-së dhe e akuzuan atë si përdorues të gazit helmues ndaj protestuesve.