Flash News

KRYESORE

Reforma në drejtësi, Arta Marku takon ambasadorët Vlahutin dhe Schütz

Reforma në drejtësi, Arta Marku takon ambasadorët Vlahutin dhe

Arta Marku ka zhvilluar takim me Ambasadoren e BE-së dhe atë të Gjermanisë në vendin tonë. Mësohet se në fokus të takimeve ka qenë reforma në drejtësi dhe zbatimi i vetingut.

Në njoftimin për media të prokurorisë, thuhet se kryetarja e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Tiranë, Romana Vlahutin dhe Ambasadorja e Gjermanisë, Susanne Schütz u pajtuan për mbështetjen e të gjithë faktorëve për të mundësuar përfundimin me sukses të të dy zhvillimeve reformuese të sistemit të drejtësisë në Shqipëri.

Të fundit