Presion studentëve/ Rektorati i Politeknikut publikon datat e zëvendësimeve: Të hënën nis mësimi

Ndonëse studentët vijojnë protestën, Rektorati i Universitetit të Politeknikut ka bërë ndryshime në strukturën mësimore.

Siç shihet në strukturën mësimore të bërë publike, mësimi fillon të hënën, duke u zhvilluar dhe të shtunat.  Ky vendim i rektoratit, ngjan si presion ndaj studentëve për të mos bojkotuar më mësimin.