Renditja e FIFA-s, Shqipëria mbetet në të njëjtin vend

FIFA ka publikuar renditjen e kombëtareve duke ju referuar rezultateve të arritura. Kombëtarja shqiptare mban vendin e 62 në tabelën e përgjithshme.

Shqipëria gjendet një vend poshtë Bregut të Fildishtë, por ka lenë posht Arabinë Saudite dhe Rusinë, kjo e fundit organizatore e Botërorit të futbollit vitin që vjen. Ndërkohë kombëtarja e Kosovës ka humbur të tjera pozicione duke u renditur në të 177-in e klasifikimit global.

Në dhjetë vendet e para janë gjithashtu kombëtare si Argjentina, Belgjika, Spanja, Polonia, Zvicra, Franca dhe Kili.