Sazan Guri ‘përplasjet’ në studio me studiuesin: Çfarë ka për të qeshur këtu?

Është shoqëruar me debate dhe përplasje mes të ftuarve emisioni  “360 Gradë” në Ora News.

Pas debatit mes avokatit Spartak Ngjela dhe studiuesit Panajot Barka, ky i fundit debatoi edhe me ambientalistin Sazan Guri.

Ndërsa Guri po mbante fjalën e tij, Barka nuk e ka mbajtur të qeshurën, por ky moment nuk është pritur mirë nga ambientalisti.

“Çfarë ka për të qeshur këtu? Nuk qesh dot me mendimet e një profesori, ose mbase ke ardhur për të qeshur”, u shpreh me ironi Sazan Guri.