Sekuestrohen 10 mijë maska në portin e Ankonës, vinin nga Shqipëria

Sekuestrohen në portin e Ankonës në Itali nga Guardia di Finanza dhe Zyra e Doganave 10 mijë maska anti-Covid .

Sipas mediave italiane, maskat u sekuestruan për shkak se nuk ishin të shoqëruara me etiketën e origjinës.

Ata thonë se maskat kishin një paketim plotësisht në italisht, në lidhje me një shitës me pakicë italiane, por ato vinin nga Shqipëria.

Shkelja e ligjit parashikon gjithashtu një gjobë midis 10 mijë dhe 250 mijë euro.