Si të kapni flokët “gjysme”

Modeli i flokëve gjysmë të kapur është një ndër trendet më të mëdha të këtij viti!

Gjysma e flokëve të kapur lart dhe gjysma tjetër e lëshuar, duket se do të jetë edhe në vijim një model i preferuar i femrave!

Ndaj ne jemi këtu për t’ju treguar disa versione të ndryshme të këtij modeli, që jemi të sigurt që do t’ju pëlqejnë pamasë.

Nuk ka rëndësi nëse flokët e tu janë të shkurtër, mbi supe, me onde, të drejtë apo me rrica, këto versione janë për të gjitha vajzat!