KRYESORE

Sot afati i fundit, Rusmali dhe Ilirjan Celibashi depozitojnë kandidaturat për kryekomisioner të KQZ

Sot afati i fundit, Rusmali dhe Ilirjan Celibashi depozitojnë kandidaturat

Ilir Rusmali dhe Iliran Celibashi, dy emra të njohur nga PD dhe PS, kandidojnë zyrtarisht për kryekomisioner të KQZ-së së re, teksa kanë depozituar kandidaturat.

Edhe më parë, figura të tjera të njohura si Theodhori Sollaku, Arben Isaraj dhe Hysen Osmanaj, kanë depozituar kandidaturat për këtë post.

Gjithashtu në listë janë dhe Bledar Skënderi apo ish- deputeti i PD, Sali Shehu.

Kujtojmë se sot është afati i fundit për të kandiduar.

Kandidaturat e depozituara në KQZ

Irsa Rusi, komisionere dhe Komisioni Rregullator

Agim Paskali Komisioni Rregullator dhe KAS

Halil Hyseni-Komisioner

Hysen Osmanaj-Komisioner, zv.komisioner, komisioni Rregullator- KAS

Ledio Braho – KAS

Lefterie Lleshi- Komisioner, Komisioni Rregullator, KAS

Odeta Berberi – Komisioni Rregullator

Arens Cela – Komisioni Rregullator, KAS

Anjeza Dajzmaili – Komisioni Rregullator

Spiro Maliqi – Komisioni Rregullator, KAS

Naim Mecalla – Komisioni Rregullator

Redinela Beqiraj- KAS

Durim Grabova – Komisioni Rregullator, KAS

Farie Osmani – KAS

Arben Xhiku – Komisioner, zv.komisioner dhe Komisioni Rregullator

Theodhori Sollaku – Komisioni Rregullator, KAS

Përparim Shullazi

Eldrina Karafili – KAS

Lealba Pelingu

Akil Mustafa – komisioner, zv.komisioner, Komisioni Rregullator

Arben Isaraj – KAS

Odeta Seferaj

Lindita Tako – Komisioni Rregullator, KAS

Kamerion Salillari

Ardian Myslimaj

Ditari politik

Të fundit