KRYESORE

Sot mblidhet Kuvendi i Shqipërisë, çfarë pritet të diskutohet

Sot mblidhet Kuvendi i Shqipërisë, çfarë pritet të

Kuvendi i Shqipërisë mblidhet sot në orën 10:00 në seancë plenare, ku do shqyrtohen 5 dekretet e presidentit për shtetësinë, për pronat e paluajtshme, për zhvillimin rural, dekreti për shkarkimin dhe emërimin e ministrit, si dhe do ketë interpelancë me ministren për Infrastrukturën dhe Energjinë.

Me urdhër të Kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi, Kuvendi i Shqipërisë do zhvillojë sot një seancë plenare me këtë rend ditë:

Miratimi i procesverbalit të seancës plenare datë 17.09.2020. Interpelancë me ministren për Infrastrukturën dhe Energjinë kërkuar nga një grup deputetësh.

Gjithashtu, Kuvendi do të shqyrtojë sot dhe njoftim/miratimin e draftkalendarit trijavor të punimeve të Kuvendit për periudhën 28 shtator–16 tetor 2020.

Ditari politik

Të fundit