Sportive dhe me çizme, gëzimi prej fëmije i Ronela Hajatit në mes të borës

Këngëtarja Ronela Hajati i është gëzuar dëborës që mbuloi Shqipërinë këto ditë. Jashtë Tirane, me kostum sportive dhe çizme këngëtarja është ‘zhytur’ në mes të borës duke luajtur me të.

Ronela, e cila njihet për karakterin e saj shpërthyes dhe thjeshtësinë, nuk e ka fshehur gëzimin prej ‘fëmije të lumtur’. Kujtojmë që këngëtarja së fundmi është përfolur për një lidhje me këngëtarin Young Zerka.