Tahiri futet në sallën e gjyqit, Rama e injoron: Nesër kemi shfaqje në Shkodër

Ndërsa kryeministri Edi Rama po pret vendimin për Tahirin, kryeministri Rama ka reaguar në Facebook për një çështje që nuk ka lidhje me të.

Rama shkruan se nesër në Shkodër do të organizohet një shfaqje nga Përgjithshme e Transportit Rrugor Shqiptar.

“Pas shfaqjes së suksesshme në Korçë, RetroAlbania, krijesë e #DPTRRSH rishfaqet në Shkodër, me mjete historike nga jashtë kufijve”, nënvizon Rama.

Shkruam Edi Rama:

NESER NE SHKODER NJE SHFAQJE UNIKALE e organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor Shqiptar.

Pas shfaqjes së suksesshme në Korçë, RetroAlbania, krijesë e #DPTRRSH rishfaqet në Shkodër, me mjete historike nga jashtë kufijve.

#DPTRRSH meriton një duartrokitje Një ide e bukur, e ardhur nga një institucion që po transformon vetveten dhe shërbimet për qytetarët, falë një skuadre të re që punon pa orar e një drejtimi largpamës, këmbëngulës e kreativ.