Të hënën KLP miraton listën për Prokuror të Përgjithshëm, rikandidon Arta Marku

Këshilli i Lartë i Prokurorisë do të mblidhet ditën e hënë, ku do të miratojë listën e kandidatëve për Prokurorin e ri të Përgjithshëm.

Mbledhja pritet të fillojë në orën 12.00 dhe sipas axhendës, të pranishëm në këtë seancë do të jenë përfaqësues të EURALIUS OPDAT dhe të Ministrisë së Drejtësisë.

Postin e Prokurorit të Përgjithshëm e mban aktualisht Arta Marku, e cila ka aplikuar sërish. Në garë për këtë post deri tani janë Lulzim Alushaj, Fatjona Memçaj dhe Olsian Çela.