“Të jesh demokrat do të thotë të kesh kurajo” Hajdarmataj inkurajon votuesit

Në Facebook Mimoza Hajdarmataj ka inkurajuar të gjithë numëruesit, por edhe votuesit e Partisë Demokratike.

Statusi i Mimoza Hajdarmataj

Të jesh demokrat do të thotë të kesh kurajo, të rezistosh dhe mbi të gjitha të besosh se liria funksionon.

Kjo është beteja më e vështirë, ku shumëkush po gjykon shpejt e po jep verdikte nga më absurdet.

Por idealet e një Shqipërie demokratike, të zhvilluar dhe si gjithë Europa do ti përmbushë vetëm PD.

Shpëtimi do të vijë nga idealistët që qëndrojnë dhe jo pragmatistët që gjithmonë kalkulojnë karrierat e radhës, në rilindjen e re të një shumice që kërkon të groposë shpresat e shqiptarëve.

Prisni deri sa të numërohet vota e fundit…