Tre gazetarët në një mendje: Shqipërisë nuk i hapen negociatat në qershor

Nuk ka hapje negociatash, thanë sot tek “Të paekspozuarit” në News Henri Çili, Andi Bushati dhe Dritan Hila

Ata thanë se ka akoma shtete, të cilat e shohin me skepticizëm një hap të tillë për Shqipërinë.

“Mendoj se negociatat nuk do të hapen. Duken që tani që Holanda e Gjermania do të votojnë kundër. Duket që nga marrëdhënia e qeverisë”, tha Çili.

Edhe analisti Andi Bushati dhe ish-diplomati e gazetari Dritan Hila mendojnë se nuk do të hapen negociatat për vendin tonë.