Urimi ndryshe i pedagogut të Tiranës për 7 marsin: Kur të vdes, te varri im të shkruhet vetëm një fjalë

Sot festohet 7 marsi, dita e mësuesit. Rrjetet sociale ‘gëlojnë’  nga urimet e shumta, shoqëruar edhe me foto të së kaluarës, apo aktuale krah mësuesve e edukatoreve.

Ndryshe nga të tjerët, pedagogu i njohur ka zgjedhur një formë tjetër për të uruar dhe për të mirëpritur urimet në ditën e mësuesit.

“Si pedagog që jam, mirëpres këtu urimet zyrtarisht, për vete dhe gjithë kolegët.

Kur të vdes, dua që te varri im të shkruhet fjala ‘Mësonjës’.

Rrofshin mësonjësit!”, shkruan pedagogu në rrjetet sociale.