Video/ Jo me makinë të fundit, as helikopter, maturantja shkon në mbrëmje me… arkivol

Mbrëmja e maturës është një nga momentet më të rëndësishme, pas përfundimit të gjimnazit. Madje, të rinjtë përkujdesen deri në detaje për veshjen, por edhe për hyrjen e tyre në festë, më qëllim që të marrin vëmendjen.

Një maturante në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Megan Flaherty i ka befasuar të gjithë, pasi ndryshe nga miqtë e saj, ajo ka preferuar të vijë me një makinë funerali dhe e futur në një arkivol.

“Më pëlqen te dukem ndryshe. E mendova një gjest trishtues, para një mbrëmje të madhe,”-tha ajo.