175 mijë dollarë që i biri të jetë pjesë e një fushate publicitare, Burak dhe Fahriye refuzojnë

Për aktorët turk, Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen publikimi i imazhit të djalit të tyrë në fushata të ndryshme publicitare nuk është përqafuar si ide. Atyre u është ofrua 1 milionë lira turke  (175.000 US dollarë) që i biri të jetë pjesë e një fushate publicitare për një kompani lodrash, por ata nuk kanë pranuar.

Sipas Burak, Karan është ende shumë i vogël për t’u bërë pjesë e botës mediatike që tani, kështu që ata do të tregohen mjaft të rezervuar në këtë pjesë.

Dy aktorëve u është ofruar dhe më parë pagesa të majme nga revistat për të publikuar foton e parë të djalit të tyre, por në fakt ka qenë vetë Fahriye ajo që ka publikuar një foto me djalin e tyre, që mori shumë vëmendje.

 

View this post on Instagram

 

Karan’ım..❣️🌟🙏🏻 The Spaceship Captain! 👨🏻‍🚀🚀🤩💙

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on