Anëtarët e rinj të KED, Meta: Me rëndësi mbetet veprimtaria plotësisht transparente

Pas shortit të hedhur pak më parë për anëtarët e rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Presidenti Meta ka reaguar mes një postimi në Facebook.

Meta thekson se shorti është bërë në mënyrë transparente dhe shton se tani mbetet që transparente të jetë edhe veprimtaria e KED.

“Pas një shorti tepër TRANSPARENT, tani më e rëndësishme mbetet veprimtaria plotësisht TRANSPARENTE dhe në respekt të ligjit e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED) për vitin e ardhshëm.” shkruan Meta në postimin e tij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anëtarët e zgjedhur 

Nga Gjykata Kushtetuese

Fjona Papajorgji, anëtare
Vitore Tusha anëtare
Marsida Xhafellari anëtare zëvendësuese

Nga Gjykata e Lartë

Ardian Dvorani ( i vetmi kandidat, u zgjidh automatikisht)

Nga Prokuroria e Përgjithshme

Arta Marku anëtare

Bilbil Mete anëtar zëvendësues

Gjyqtarët e Gjykatës së Apelit (48 gjyqtarë)

Miranda Andoni anëtare

Saida Dollani anëtar

Nazmi Troka, zv

Prokuroria e Gjykatës së Apelit

Ludivik Dodaj anëtar

Fatjona Memçaj, anëtare

Nezirt Gjoka anëtar, zëvendësues

Përfaqësues i gjykatave administrative (34 kandidatë)

Arjan Qafa anëtar

Marjana Velcani Idrizi anëtare zv.