Bella Hadid, live nga karantina

Ajo mund të ketë qenë vendosur në fermën e saj familjare, por kjo nuk e ka ndaluar supermodelën të angazhohet me botën e jashtme. Në një intervistë ekskluzive për ELLE, supermodelja ka folur për jetën në izolim.

Ajo ka treguar se gjatë karantinës dhe tani po ashtu – dhe gjithmonë ehde në raste jo-pandemie – ka qenë një përgjegjësi e madhe për të për të përdorur platformën e saj për mirë.

“Dua që vajzat dhe djemtë e rinj të dinë se është në rregull të përdorni zërin tuaj dhe të kërkojnë drejtësi për atë që është e rëndësishme për ju,”- thotë Bella.

Në fotot dhe videot mëposhtme shihni se çfarë ka realizuar Bella nga shtëpia, në mënyrë shumë profesionale: