Delfinët dhurojnë spektakël në bregdetin e Vlorës, turistët i filmojnë

Numri i delfinëve në detin Adriatik dhe Jon është shtuar dhe turistët kanë shijuar spektaklin që dhurojnë për ta në det.

Së fundmi, delfinët janë shfaqur në plazhin e Himarës të quajtur ndryshe si plazhi i Livadhit.

Shihni videon e filmuar prej turistëve nga rtv ora: