Dënohet me burg aktorja e njohur e serialit “Shtëpiake të dëshpëruara”

Aktorja e njohur e serialit “Shtëpiake të Dëshpëruara”, Felicity Huffman është dënuar me 14 ditë burg. Arrestimi vjen pasi në vitin 2017 ajo ka dhënë 15 mijë dollarë,që notat e vajzës së saj të përmirësoheshin.

Huffman duhet të punojë gjithashtu 50 orë shërbim komunitar, si dhe do të paguajë një gjobë prej 30 mijë dollarësh.

“Nuk ka asnjë justifikim për veprimet e mia. Dua t’i kërkoj sërish ndjesë vajzës sime, bashkëshortit, familjes dhe komunitetit për veprimet që kam bërë. Veçanërisht dua t’i kërkoj falje studentëve që punojnë shumë për t’u pranuar në kolegje”– u shpreh aktorja në gjykatë, duke pranuar kështu fajin.

Gjykatësja e çështjes tha se aktorja mund të jetë një nënë e mirë, por nuk e jusitikon veprimin.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/REX/Shutterstock (5899267dx)
Felicity Huffman and William H Macy
68th Primetime Emmy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA – 18 Sep 2016