Flash News

DITARI POLITIK

Vula në dorën e ish-kryeministrit/ Doris Pack: Partia Demokratike e Berishës, PD e vetme dhe e drejtë

Vula në dorën e ish-kryeministrit/ Doris Pack: Partia Demokratike e

Diplomatja dhe politikania gjermane, Doris Pack ka reaguar në lidhje marrjen e vulës së Partisë Demokratike, nga ana e ish-kryeministrit Sali Berisha.

Politikania gjermane me anë të një reagimi në rrjetet sociale  i ka uruar opozitës angazhim dhe guxim për të punuar në interes të shqiptarëve.

“Partia Shqiptare PD me kreun e saj Berisha u gjykua nga gjykata si PD e vetme dhe e djathtë.  I uroj opozitës tani angazhim dhe guxim të ri për të punuar në interes të shqiptarëve”, shkruan Pack.

 

Vula në dorën e ish-kryeministrit/ Doris Pack: Partia Demokratike e

Kujrojme qe sot Gjykata e Apelit vendosi mospranimin e ankimimimit të Enkelejd Alibeajt, duke njohur Sali Berishën si kryetar të PD-së dhe dhënien e vulës dhe logon PD-së.

Çështja në Apel u shqyrtua nga një treshe gjyqtarësh me relatore Alma Ahmeti, ndërsa dy anëtarët janë Iliba Bezati dhe Elona Toro.

Të fundit