Drini Zeqo kritikon blogerët: Bëni ndonjë punë, zhvilloni mendjen

Spikeri i lajmeve, Drini Zeqo, së fundmi ka reaguar ndaj “blogerëve” shqiptarë, ku e ka cilësuar këtë angazhim si diçka qejfi që mund të fitosh para.

Ai gjithashtu u ka bërë thirrje njerëzve që të merren me ndonjë punë në mënyrë që të zhvillojnë mendjen dhe të mos mendojnë vetëm për paratë.

“Vendi me numrin më të madh të blogereve dhe blogerëve. Një në dy shqiptar na doli bloger. Bëni ndonjë punë, zhvilloni mendjen. Leku nuk mund të blejë çdo gjë, sigurisht as shijen”,  ka shkruar Drini në ‘Instagram’.