Drogë dhe prostituta, arresohet “Mister Simpatia” në Milano

Shqiptari Leonard Ivanaj, i datëlindjes 1992, dhe bashkëpunëtori i tij po shisnin marihuanë dhe kokainës në Trieste. Nga ata tjetër bashkëpunëtori i tij italian Alessandro Spinnato, 28 vjeç, është i njohur si Mister Simpatia. Që nga qershori i kaluar, Ivanaj ishte fshehur në Galbagnate. Ai qendronte në krahinën e Milanos, ku është identifikuar nga hetuesit e Ekipit Mobile. Ndersa policia i ka arrestuar në stacion, sapo u kthyen nga Milano.

Por, për Ivanaj, hetuesit janë duke punuar sepse dyshojnë se ai mund të jetë i lidhur më një unazë të madhe prostitucioni që ofrohen përmes internetit në apartamente anonime në qendër të qytetit. Në fakt, nga përgjimet e bisedave të klientëve potencialë të prostitutave, kishte një qarkullim të madh të drogës. Jo vetëm marihuanë e thjeshtë, por edhe kokainë. Thuhet se Mister Simpatia “kishte vënë në dispozicion Ivanaj) banesën e tij në anë të ‘Ponzianës 5’ për ta bërë atë të çfarë shqiptari dëshironte”.

Sipas një dokumenti të datës 23 marsit të vitit të kaluar, atë ditë, siç është raportuar në një përgjim telefonik, Ivanaj dhe Spinnato kishin rënë dakord për një takim të shpërndarjes së drogës, ku nga këtu nisi gjithçka lidhur me aktivitetin e tyre, shkruan gelocal.it.