Jo shumë zyrtare, veshja e Moses-Ones një “provokim” i bukur

Pas përfundimit të takimit me ambasadorët Moses-Ones, Soreca, Norman etj., me Bashën,  veshja e zv.ambasadores ka tërhequr vëmendjen.

Megjithëse në pamje të parë, sidomos në syrin e një vajze që merr “pak erë” nga moda, fustani gri i Leyla Moses-Ones nuk duket se ka gjë të gabuar: është deri tek gjuri, m krahe gjysmë të shkurtër, pra as zhapone as të shkurtër normal dhe nuk ka as dekolte.

Mirëpo, fustani në vetvete është një “provokim” i bukur nga ana e zv.amabsadores amerikane në Tiranë, Leyla Moses-Ones.

Leyla-s i theksohet beli dhe pjesa e palëve të hekurit shumë të imëta në formën ë një rrudhosjeje të vogël, i jep gjithë modelit të fustanit një tjetër pamje. Varësja vjen me detaje pakë më të mëdha, duke thyer thjeshtësinë e fustanit dhe sandaleve nude, merr gjithë vëmendjen. Një varëse që nuk është shumë për takime të tilla zyrtare.

Përfundon takimi mes ambasadorëve dhe Bashës, çfarë u diskutua

Pak pas takimit me trojkën e ambasadorëve, opozita kërkon mbledhje të Këshillit Politik; Ç’do të prezantojë