Këshilla për “dembelët”, si të keni të pasme të tonifikuara

E vërteta është që të gjithë përtojmë kur vjen puna për t’u ushtruar e për të mbajtur trupin në formë. Përveç atyre që palestrën e kanë bërë shtëpi të dytë e fitness-in mënyrë jetese. Duhet ta pranojmë që para shëtitjes apo kafes me shoqet, nuk do të zgjidhnim asnjëherë gjimnastikën.

Pra, ju duhen vetëm 15 minuta në ditë për të realizuar vithe si të atyre që shikoni në Instagram. Kjo video do t’ju tregojë se si të qëndroni në formë, të punoni me vithet tuaja dhe të dilni edhe për kafe.

Duhet vetëm pak më shumë dëshirë dhe do ia dilni!