Këto janë 6 nga filmat më të bukur romantikë, por do qani

Përfundimisht ka disa filma romantike për adoleshentë në Netflix që kanë një ton shumë më dramatik për ta.

Nëse jeni në gjendjen për të derdhur pak lot më shumë se sa të qeshni me zë të lartë, këto janë filmat për ju, duke dashur dashurinë rinore të protagonistëve të tyre kundër të gjitha llojeve të pengesave që bota i hedh mbi ta.

Vetëm sepse personazhet janë të rinj nuk do të thotë që aksionet janë të ulta, dhe këto filma vërtetojnë atë. Nëse jeni duke kërkuar për një film adoleshent, por romantik, për ta parë tani në Netflix, zgjedhja juaj e radhës thjesht mund të jetë një nga zgjedhjet tona në galerinë më poshtë:

After

All the Bright Places

Before I Fall

SPF-18

A Walk to Remember

The World We Make