Komenteve negative nga fansat për peshën e saj, Bebe Rexha i përgjigjet ‘ashpër’

Bebe Rexha e ka pranuar shpesh që është ndjerë e bullizuar nga të tjerët për shkak të peshës së saj, e cila nuk është ideale sipas fansave të saj apo edhe stilistëve.

Por tashmë Bebe, ka mësuar se si ta luftojë këtë paragjykim dhe të dojë trupin e veten e saj, ashtu siç është. Edhe pse shpesh i është përgjigjur “tek a tek” komenteve negative, shume prej fansave vazhdojnë ta komentojnë për peshën:

“Wow… Ti duhet të humbësh peshë,”- i ka shkruar një nga fanset.

Dhe Bebe i është kthyer:

“Jo, ju duhet të jeni më pranues dhe të punoni në vetë urrejtjen tuaj”.