Madhështorët

Komraderia na bëri bashkë’… Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci dhe Martin Scorcese. Dy aktorët e mëdhenj janë bashkuar edhe njëherë në filmin e ri të regjisorit Scorcese ‘The Irishman’.

Foto: Brigitte Lacombe/ The Guardian