Maks Velo: Vë jetën garanci, teatri mund të restaurohet perfekt

Arkitekti Maks Velo ka treguar mënyrën sesi mund të restaurohet godina aktuale e Teatrit Kombëtar.

Në protestën për mbrojtjen e Teatrit Kombëtar, Velo tha se Tirana ka nevojë për godinën e teatrit teksa theksoi se ajo mund të restaurohet në mënyrë perfekte nga një ekip italo-shqiptar.

“Teatri të mos lëviz. Teatri mund të restaurohet perfekt, me një ekip italo-shqiptar. Unë vë jetën garanci, me një kat poshtë nën dhe’ të qëndrojë kështu siç është”, u shpreh Velo.