Marinës nuk i iket nga Top Channel, i jep këshilla Luanës për Manushin

Duket se Marina Vjollca e ka të vështirë të largohet nga Top Channel dhe shkak për këtë është motra e saj, Luana.

Së fundmi Marina ka postuar në Instagram sopotin që njofton nisjen e emisionit të ri në Top Channel dhe që do të drejtohet nga Luana. Pjesë e këtij emisioni do të jetë edhe Edi Manushi, ish-kolegu i Marinës tek Procesi Sportiv, dhe në këtë pikë Marina nuk harron t’i jap një këshillë motrës, sigurisht me humor, ku e këshillon të bëjë kujdes nga Manushi se të korrupton.